iranhfc2

iranhfc2

iranhfc2

iranhfc2

روش تهیه خورش فسنجان خوش عطر و طعم

مواد 
اضطراری : 
گردو 
دویست وپنجاه گرمرب انار یک ونیم قاشق غذاخورىمرغ دو تکهنمک فلفل به میزان لازمپیازکوچک یک عددرب گوجه فرنگى یک قاشق مرباخورىروغن (زیتون یا این که هسته انگور)یک قاشق چاى خورى 
خط مش 
تهیه خورش فسنجان خوش عطر و طعم 
طریق 
تهیه: ابتدا 
پیاز را رنده کردن با یک قاشق مربا خورى روغن درون قابلمه مطلوب که گنجایش خورش را داشته باشد تفت میدهیم،سپس گردو آسیاب گردیده را بیشتر کرده تفت مختصرى میدهیم 
و 
سه استکان آب سرد بیشتر کرده آن گاه از جوش امدن شعله را قلیل کرده و اذن می‌دهیم حدود سه ساعت بپزد تا عالی جا بیوفتد،سپس مرغ ها را با نصف استکان اب و نمک و فلفل و یک عدد پیاز نیم پز کرد(هدف به دست آوردن کف مرغ است) 
آن‌گاه 
از ان مرغ را همراه اب اندکى که دارااست به گردو در درحال حاضر پخت بیش تر میکنیم،رب ها را در کمى اب مرغ حل کرده یا این که با اندکى روغن تفت داده به باقى مواد اضافه میکنیم،نیم ساعت دیگر بازه زمانی میدهیم 
تا 
عالی جا بیوفتد نمک فلفل را مقدار میکنیم اگر مایل بودین فنسنجون شیرینى داشته باشید شکر و کمى ابلیمو را ادغام کردن به خورش بیش تر میکنیم(دلیل حل کردن با آبلیمو این میباشد که رنگ خورش را عوض نمیکند در شرای به تنهایى شکر بیش تر کنیم رنگ خورش تغییر میکند) 
در حالتی که مایل می باشید به جاى مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده نمائید گوشت رابا یک عدد پیاز رنده گردیده و نمک و فلفل و زردچوبه ادغام نمایید کوفته ریزهاى اماده گردیده را با ربها به خورش در نیم یا این که یک ساعت اخر پخت بیشتر فرمایید . 

نکته:میزان ترشى و یا شیرینى این خورش کاملا ذوق وسلیقه اى هست .هرچقدر بازه زمانی پخت گردو طولانى خیس باشد خورش خوشمزه ترى خواهید داشت . 
نکات 
خوشمزگی فسنجان : 
می 
خوا هیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان دوچندان خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با راه ای مضاعف معمولی وباور نکردنی امکان پذیر می‌باشد پس با ما یار باشید : 
برای 
اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و ولی دوچندان خوشرنگ داشته باشید خوب تر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان اضطراری می باشد دو ماده ی مقوی دیگر را هم بیش تر کنید: 
اول: 
برای خوش طعم شدن آن به نسبت اندازه مغز گردوی خورشت، یک سوم نیز مغز پسته ی آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود . 

دوم: 
جهت خوشرنگ تر شدن (که ولی در بهبود مزه نیز بی تاثیر نیست )باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط فرمایید و آن‌گاه بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با این راه شما هم طعم خیلی خیر به خورشتتان داده اید و هم در کنار بعضا از رب انارهایی که دوچندان خورشت را خوشرنگ نمی نمایند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما این که شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این خوراک تاثیر داشته باشد . 

نکته 
: به جای شکلاتهای بسته بندی گردیده می توانید از شکلاتهای تخته ای که در تمام اسباب قنادی یافت می شود به کارگیری فرمائید . 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.