iranhfc2

iranhfc2

iranhfc2

iranhfc2

طرز درست کردن املت قارچ و سیب زمینی

راه اندازی فست فوذ

تجهیزات فست فوذ 

ملت قارچ و سیب زمینی

املت قارچ و سیب زمینی یکی از بهترین و خوشمزه ترین شام ساده است که می توانید در خانه برای هر تعداد نفراتی درست کنید. طرز درست کردن املت قارچ و سیب زمینی و مواد مورد نیاز برای تهیه املت قارچ و سیب زمینی را در ادامه برای شما بیان خواهیم کرد.

 

مواد لازم برای املت قارچ و سیب زمینی

500 گرم سیب زمینی، مکعبی بریده شود
2 عدد موسیر، قطعه قطعه شده
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
2 قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده یا یک قاشق چای خوری برگ تازه و خرد شده ی آن
200 گرم قارچ ( قارچ های کوچک )
4 عدد تخم مرغ

طرز درست کردن املت قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه املت قارچ و سیب زمینی

فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید ( اگر فر فن دارد تا 200 درجه ). سیب زمینی و موسیر را در ماهی تابه نچسب گود که با روغن چرب شده است قرار دهید. روی آنها پونه کوهی را بریزید، سپس همه را با هم ترکیب کنید تا مواد آغشته شوند. به مدت 40 تا 45 دقیقه در فر بپزیدشان. بعد از این مدت قارچ ها را اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر نیز به پختن ادامه دهد.
در محتویات داخل ماهی تابه چهار شکاف ایجاد کنید و تخم مرغ ها را در این چهار فضا بشکنید. به مدت سه تا چهار دقیقه دیگر ماهی تابه را به داخل فر بازگردانید تا تخم مرغ ها نیز بپزند.

 

فوت و فن های پخت املت قارچ و سیب زمینی

املت قارچ و سیب زمینی جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
املت قارچ و سیب زمینی را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

بهترین دستور برای تهیه اسنک کالباس در منزل

راه اندازی فست فود 

تجهیزات فست فود

سنک ( ساندویچ ) از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوب در بین همه رده های سنی است و اسنک را می توانید با مواد غذایی گوناگونی نظیر قارچ و همبرگر و سوسیس و کالباس و … تهیه کنید. اسنک کالباس از ساده ترین انواع اسنک ها است که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و در طرز تهیه اسنک کالباس از گوجه فرنگی و خیار شور و سس مایونز و پنیر پیتزا و کالباس و کاهو و نان تست استفاده می شود.

اسنک کالباس را می توانید برای مجالس عصرانه خود نظیر جشن تولد و یا دور همی های دوستانه و خانوادگی و … تهیه کنید همچنین اسنک کالباس را می توانید به عنوان پیش غذا نیز میل کنید.  این اسنک خوشمزه معمولا با هر ذائقه ای سازگار است و کمتر کسی پیدا می شود که از طعم اسنک کالباس خوشش نیاید. بعد از تهیه اسنک کالباس می توانید آن را به همراه سس خردل وسس گوجه فرنگی (سس کچاپ ) میل کنید.

اسنک کالباس

  • ue10004CQ-300x100.gif
  •  
  • 300-100.gif

مواد لازم

کالباس خشک : 10 ورق
نان باگت : 2 عدد
پنیر گودا و پنیر پیتزا : به میزان لازم
سس خردل و کچاپ : به میزان لازم
سس مایونز : به میزان لازم
گوجه فرنگی و خیار شور : به میزان لازم
کاهو : به میزان لازم

طرز تهیه اسنک کالباس

در طرز تهیه اسنک کالباس ابتدا نان باگت ها را باز کنید و خمیر داخل آن ها را بیرون کنید سپس همه سطح نان باگت ها را با سس مایونز آغشته کنید. در مرحله بعدی روش تهیه اسنک روی همه سطح نان باگت را با کمک یک لایه کالباس پر کنید.

قرار دادن برش های کالباس در درون نان باگت

بر روی کالباس ها پنیر پیتزا بریزید سپس لایه دیگری از کالباس ها را بر روی پنیر پیتزا بچینید و بر روی لایه دوم کالباس ها پنیر گودا را قرار دهید.

قرار دادن پنیر گودا بر روی لایه های کالباس

سپس اسنک را در درون ساندویچ ساز به مدت 5 دقیقه قرار دهید.

قرار دادن اسنک ها در درون ساندویچ ساز

بعد از مدت زمان ذکر شده ساندویچ ها را از درون ساندویچ ساز بیرون آورید و نان باگت را از سمتی که پنیر ندارد باز کنید و گوجه فرنگی های حلقه ای خرد شده را بر روی کالباس ها بچینید. سپس برش های خیار شور را نیز بر روی لایه برش های گوجه فرنگی قرار دهید و یک لایه از کاهو را نیز بر روی خیار شور ها بریزید.

روش تهیه اسنک کالباس و پنیر

بهتر است در این مرحله دوباره ساندویچ را در درون ساندویچ ساز قرار ندهید زیرا گوجه ها آب می اندازند و اسنک شما ممکن است طعم ناخوشایندی پیدا کند.

طرز تهیه اسنک کالباس خوشمزه

اسنک کالباس برای فصل تابستان یک میان وعده مناسب است زیر در این فصل روز ها طولانی هستند و بیشتر افراد بعد از سرو وعده های اصلی غذایی ممکن است گرسنه شوند. امیدواریم از طرز تهیه اسنک کالباس نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده روش تهیه انواع اسنک کلیک کنید.

طرز تهیه پیتزا استیک گوشت لذیذ با بهترین دستور پخت

راه اندازی فست فود

تجهیزات فست فود

 پیتزا یکی از فست فودهای بی نظیر و تنوع زیادی دارد، می توانید این غذای خوشمزه را به آسانی در منزل تهیه نمایید، و از سالم بودن آن اطمینان داشته باشید. در طرز تهیه پیتزا استیک گوشت می توان از مواد متفاوتی استفاده کرد اما پیشنهاد می کنیم این دستور پخت که دارای طعم و مزه ایده آلی است را امتحان نمایید.

تهیه پیتزا

پیتزا با مواد مختلفی تهیه می شود، پیتزا قارچ و مرغ، پیتزا تابه ای و پیتزا فیلا دلفیا از محبوب ترین و دوست داشتنی ترین پیتزاها به شمار می روند. که هر کدام از این نوع پیتزا ها طعم خاص و متفاوتی دارند و اگر شما به پخت پیتزا های مختلف در منزل علاقه مند هستید بهتر است از تهیه این نوع پیتزا ها غافل نشوید.

  • ue10004CQ-300x100.gif
  •  
  • hmlz_kids.gif

مواد لازم  برای تهیه خمیر پیتزا

  • شیر : 1/2 پیمانه
  • پنیر : به میزان لازم
  • آب ولرم : 1/2 پیمانه
  • روغن زیتون : 1/2 پیمانه
  • نمک : 1/2 قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
  • پودر خمیر : 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه پیتزا استیک گوشت

ابتدا نمک و پودر خمیر مایه را درون ظرف آب ولرم ریخته، هم بزنید تا خوب مواد با هم مخلوط شوند، مخلوط آماده شده را به مدت 10 دقیقه در جای گرمی قرار دهید. سپس شیر، روغن زیتون و بکینگ پودر را اضافه نمایید، در مرحله بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده تا نچسبد و خمیر خوب و یکدستی به وجود آید، روی خمیر را به مدت یک ساعت بپوشانید تا به عمل آید، بعد از آماده شدن می توانید پنیر را به آن اضافه نمایید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا

  • گوشت گوساله : 200 گرم
  • پیاز چه خرد شده: 2 عدد
  • پنیر موزرلا : به میزان لازم
  • سویا سس : به میزان لازم
  • گوجه فرنگی : 2 عدد متوسط
  • گشنیز خرد شده :3 قاشق چای خوری

طرز تهیه پیتزا استیک گوشت

ابتدا گوشت ها را در ظرفی ریخته، ادویه و آب به آن بیفزایید، در روی حرارت قرار دهید تا خوب بجوشد و مغز پخت شود،

درست کردن پیتزا

گوشت ها را ریش ریش کرده، در سس سویا دو ساعت قرار دهید تا به خورد گوشت ها برود. سینی فر را بیرون آورده و کف آن را چرب کرده و خمیر را روی آن پهن کنید،

طرز تهیه پیتزا استیک گوشت

طرز تهیه پیتزا الستیک گوشت

خمیر را نازک و در همه جای سینی پخش کنید، سپس سس کچاب را روی آن ریخته و پخش کنید، یک لایه پنیر را هم روی آن بریزید.

طرز تهیه پیتزا استیک گوشت

و در مرحله بعد طرز تهیه پیتزا استیک گوشت, گوشت را بریزید به طوری که همه جای خمیر را در بر گیرد، به همین ترتیب پیازچه، گشنیز و گوجه را که به صورت نگینی ریز کرده اید، در روی آن پخش کرده و پنیر را روی آن طوری بریزید که همه جای پیتزا را در بر گیرد.

طرز تهیه پیتزا استیک گوشت

طرز تهیه پیتزا استیک گوشت

طرز تهیه پیتزا استیک گوشت

در این مطلب طریقه درست کردن پیتزا استیک گوشت خوشمزه و ایده آل را برای شما همراهان گرامی قرار دادیم، امیدواریم این پیتزای خوش طعم را در منزل تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.

رابطه بین محل و منوی فست فود

راه اندازی فست فود 

سود خالص کسب و کار حاصل ضرب تعداد مشتریان در حاشیه سود است.قیمت منویی که در منو قرار می دهید و نوع غذاهای موجود در منو ممکن است مخاطبین خاصی را شامل شوند، در همه محل‌ها قیمت پایین مشتریان بیشتری به همراه نخواهد داشت و البته قیمت بالای منو در بسیاری از مناطق شهری منجر به کسادی کسب و کار شما خواهد شد.

در این مرحله، شما تشخیص خواهید داد که برای منوی شما چه محلی مناسب تر است یا برای محلی که انتخاب نموده‌اید چه منویی مناسب تر است و با توجه به محل ، منو و قیمت آن را لحاظ می کنیم و باید تناسب بین منو و محل باشد.

رابطه بین تجهیزات ، متراژ آشپزخانه و توسعه کسب و کار

اگر به فکر توسعه کسب و کار هستید باید در نظر بگیرید اگر تعداد مشتری ها زیاد شد و متناسب با آن بخواهید تجهیزات را جدید کنید و نیاز به محیط بزرگتر داشته باشید با کمبود فضا مواجه نشوید.

مجوز‌ها

مجوز کسب و کار خود را در  زمینه راه اندازی فست فود باید از اتحادیه فست فود (اسم رسمی آن: اتحادیه صنف اغذیه فروشان و مواد غذایی دریافت کنید، حتما هنگام عقد قرارداد ملک خود شرط کنید که تا مدتی مثلا یک ماه در صورتی که این محل به دلیل مشکلات صنفی یا اماکنی موفق به کسب مجوز نشد قرارداد را فسخ خواهید کرد. دلیل این امر این است که برای مراجعه مامورین منعقد شدن سند اجباری است .

در مورد محل پارک پیک خود در صورتی که غذا را به صورت بیرون بر نیز ارائه می‌کنید، هم چاره‌ای بیاندیشید. اداره بهداشت قبل از باز شدن فست‌فود می‌تواند دستورالعمل‌های لازم را در رابطه با بهداشت فست فود به شما ارائه دهد.

دکوراسیون

محل قرار گیری میزها، پیشخوان و تجهیزات مورد نیاز، اهمیت دارد . ترافیک محل، رفت و آمد و دیگر موارد در انتخاب محل فست‌فود تاثیرگذارند.

خرید تجهیزات

اگر قصد خرید تجهیزات فست فود برای راه اندازی فست فود از شرکتی دارید در مورد آن تحقیق کنید برای کاهش هزینه و سهولت دسترسی به خدمات پس از فروش به جای خرید از واسطه‌ها از کارخانه‌ها و کارگاه‌ها خرید کنید. به صورت حضوری به کارگاه‌ها سر بزنید و از کیفیت مواد اولیه و به ویژه استیل به کار رفته در تجهیزات فست فود و همچنین مدت زمان گارانتی محصولات مطمئن شوید و سپس اقدام به خرید کنید.

دستگاه پز

پیش از تاسیس وراه اندازی فست فود  برای راه اندازی سایت فست فود و حساب بانکی و خدمات پرداخت از طریق کارت شتاب، دریافت دستگاه پُز، اقدام کنید چرا که در چند ماه اول پس از تاسیس به دلیل حجم کار فرصت این موارد محدود است.

آموزش کارکنان

استفاده از تجهیزات نیازمند آموزش به کارکنان است. تجهیزات پخت فست‌فود مانند فر پیتزا نیاز به آموزش و یادگیری دارند. همواره در کنار سرآشپز خود حداقل دو دستیار ماهر قرار دهید و اجازه ندهید که سرآشپز خود همه امور تخصصی مربوط به پخت را بر عهده گیرد، مشتریان نبود سرآشپز را از روی عوض شدن طعم متوجه خواهند شد. آنها تغییر در طعم غذای شما را درک می‌کنند، پس اجازه ندهید طعم محصولات غذایی شما به نیرو انسانی شما وابسته شود و حداقل 3 نفر در آشپزخانه باید به طور یکسان ت آماده برای ارائه کلیه منوی شما باشند.