از این که مقاله ها بخش آشپزی و غذایی ویکیوز را در بانک مقاله ها دنبال می کنید، از همراهی شما سپاسگزاریم و میکوشیم تا طرز تهیه غذاهای جالب و خوش مزه ای که از پخت آنان تجربه ی خیر و خوبی داشته باشید، را برایتان قرار دهیم . و امیدواریم که برایتان کاربردی و دارای فایده واقع شود .
بورک نوعی پیراشکی گوشت میباشد که از غذاهای سنتی ترکیه محسوب میشود ، این خوراک قسمتی از غذاهای دربین الملل ترکیه محسوب می شود، این خوراک برای وعده ی شام، نهار و پیش خوراک هم فراوان مطلوب هست . بورک از غذاهای معروف ترکیه ای میباشد . بورک گوشت، لقمه ای از گوشت و سیب زمینی و جعفری هست که در خمیر ظرافت پیچیده گردیده میباشد . بورک گوشت خیلی سهل وآسان تنظیم می شود و با پخت آن در فر، غذای سلامت و کم چربی خواهید داشت . ولی امکان سرخ کردن بورک در روغن هم وجود داراست . بورک گوشت را می توانید به صورت لقمه های کوچک تهیه و تنظیم و به عنوان فینگرفود در میهمانیها سرو کنید، یا این که به عنوان شامی ساده و خوشمزه آن را مصرف نمایید .
طرز تنظیم بورک گوشت: مقدمه سیب زمینی ها را آب پز فرمایید . پوست بکنید و آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند . خمیر های یوفکا را نیز از یخچال فریزر خارج نمایید و در صورتیکه تا به حالا از آن بسته استفاده نکرده اید، شکاف کوچکی روی بسته بندی ایجاد فرمائید .
پیاز را باطن پاره ای روغن سرخ فرمائید تا طلایی شود . بعد گوشت را به پیاز سرخ شده بیشتر نمائید . نمک و فلفل را هم بپاشید و ادغام فرمائید . هر تعدادی دقیقه یک بار ترکیب را هم بزنید تا وقتی که گوشت پخته شود .
در این دوران سیب زمینی ها را که خنک شده اند، رنده فرمائید و وقتی گوشت مهیا شد سیب زمینی رنده گردیده را با آن مخلوط فرمایید و در انتها جعفری خرد گردیده را به بقیه مواد اضافه نمایید . مواد باطن بورک مهیا گردیده اند (قبل از ریختن روی خمیر، طاقت فرمایید مواد یه خرده خنک شوند) . حال، در ظرفی مستقل تخم مرغ و شیر را به نیکی نیز بزنید .
بورک
گوشت ترکیه ای
یک لایه خمیر یوفکا را که از موقعیت انجماد درآمده می باشد پهن نمایید و با مداد مو مخلوط تخم مرغ و شیر را روی خمیر بمالید تا خمیر مرطوب شود .
سپس یک لایه دیگر روی آن پهن فرمائید و نظیر لایه اول مرطوب فرمائید و کمی از مواد را در اولِ خمیر بریزید، کناره های خمیر را کمی به درون تا نمائید تا مواد خارج نریزد . بعد خمیر را به فیس رول بپیچید . روی خمیر از مایع تخم مرغ مالیده و در صورت تمایل یه خرده کنجد روی آنها بپاشید .
این
مقاله را بخوانید : روش تنظیم کیک انجیر و ماست بورک ها را داخل داد میزد قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود . بورک گوشت شما فراهم میباشد می توانید آن را در ظرف مورد نظرتان بچینید و تزئین نمایید .
مواد
لازم بورک گوشت : خمیر
یوفکا به میزان کافی
سیب
زمینی 3 عدد کوچک
گوشت
چرخ کرده 120 گرم
جعفری
خرد گردیده 3 قاشق غذاخوری
تخم
مرغ 1 عدد
پیاز
2 عدد
شیر
1/3 واحد اندازه گیری
نمک
و فلفل به میزان کافی
که از تهیه و طبخ این غذای خوشمزه به کارگیری اضطراری را برده باشید واز سرو و مزه عالی آن در کنار دوستان خود فراوان لذت ببرید
خوردن پنیر میتواند باعث تحریک و تشدید برخی بیماریها مانند صرع و سردرد شود.
بهطور کلی، شیر و سایر محصولات لبنی پاستوریزه طی فرآیند تولید، حجم بالایی از چربی خود را از دست میدهند و گاهی افزودنیها و نگهدارندههای مختلفی هم به آنها اضافه میشود. از این رو، معمولا طبع بیشتر لبنیات، سرد و تر است و مصرف آنها میتواند برخی مشکلات گوارشی مانند نفخ یا کولیت را به دنبال داشته باشد.
پنیرها دو نوع تازه و کهنه دارند و طبع نوع تازه آنها، سرد و تر است اما پنیرهای کهنه، طبع گرم و خشکی دارند. با این حال برای هر دوی این پنیرها، مصلحهای یکسانی در طب سنتی در نظر گرفته شده است. بهترین مصلح پنیر که از گذشته تاکنون بیشتر ما عادت به مصرف آن داریم، گردو است اما میتوان از سبزیهای معطر، آویشن، نعناع خشک و حتی عسل هم بهعنوان تعدیلکننده طبع انواع پنیر استفاده کرد. معمولا ممنوعیت خوراکی برای همراه کردن مواد غذایی دیگر با پنیر در طب سنتی مطرح نیست اما خوردن پنیر میتواند باعث تحریک و تشدید برخی بیماریها مانند صرع و سردرد شود. از این رو، افراد مبتلا به این بیماریها باید درباره مصرف، نوع و میزان استفاده از پنیر با پزشک خود مشورت کنند.
مواد
لازم برای 8 نفر:
ماکارونی
شکلی : دو پیمانه
کره:
دو قاشق طعام خوری
آرد
سفید: دو قاشق غذا خوری
شیر:
دو پیمانه
پنیر چدار رنده شده: 1 .5
پیمانه
هات
داگ: 8 عدد
نان
هات داگ : 8 عدد
نان
تست برشته: نصف پیمانه
پودر
چیلی: به اندازه حتمی ( اختیاری)
شیوه
تهیه
بی داد می کرد
را با حرارت 400 سکو فارنهایت روشن فرمایید صبر فرمایید تا گرم شود
اسپاگتی را پخته و آبکش فرمایید . آن را کنار بگذارید .
یک قابلمه ی کوچک برداشته و کره را در ان بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود .
آرد را به ان بیشتر کرده و حدو یک دقیقه بپزید .
شیر را به طور یک جا بیش تر کرده و هم بزنید تا مایع غلیظ گردیده و حباب روی ان تشکیل شود .
حالا پنیر چدار را بیش تر کرده و نیز بزنید .و
در اخر ماکارونی را طولانی تر فرمائید و از روی حرارت بردارید و حوصله فرمائید تا خنک شود
هات داگ را در یک ظرف مستطیل شکل داخل نان بگذارید و پاره ای از پاستا و پنیر را روی ان بریزید .
و حالا روی تمام مواد نان تست برشته را بریزید . و در صورت رغبت نیز پودر چیلی بریزید .
ظرف را داخل بیداد می کرد گذاشته و 10 دقیقه طاقت فرمائید تا مواد بپزند .
باقی مانده پنیر را روی هر کدام از ساندویچ ها ریخته و سرو فرمائید .