iranhfc2

iranhfc2

iranhfc2

iranhfc2

خوراک هندی | خوراک مرغ هندی

طعام هندی یک غذای سالم و خوشمزه برای علاقه مندان به غذاهای هندی میباشد که به دنبال مزه های تازه و تند می باشند . با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذا خوشمزه را به شما یادگرفتن دهیم . 

غذا 
مرغ و پیاز هندی 

خوراک 
هندی | غذا مرغ هندی 
همینطور 
بخوانید : عشق و علاقه 
زن آمریکایی به شکار و میل کردن ایگوانا ! + عکس خوراک 
هندی 
مواد 
لازم: روغن=1و 
4/1 پیمانه/300 میلی لیتر پیاز 
ریز شده=4 عدد متوسط زنجبیل 
قابل انعطاف شده=1 و 2/1 قاشق چایخوری پودر 
کاری=1 و 2/1 قاشق چایخوری سیر 
نو خرد شده=1 و 2/1 قاشق چایخوری پودر 
فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری گشنیز 
قابل انعطاف شده=1 قاشق چایخوری هل=3 
عدد دانه 
فلفل سیاه=3 عدد رب 
گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری ران 
مرغ فارغ از پوست=8 عدد آب=1و 
4/1 پیمانه آب 
لیمو=2 قاشق غذاخوری فلفل 
سبز=1 عدد گشنیز 
تازه فلفل 
سبز خلال گردیده برای تزئین 
شیوه 
تهیه: 1 . روغن را در ماهیتابه گرم کرده پیازها را در آن سرخ می کنیم . 
2 . حرارت را کاهش داده و زنجبیل،کاری،سیر،پودر فلفل قرمز،گشنیز نرم شده،هل و دانه فلفل را به آن افزوده و عالی هم می زنیم تا مخلوط شود . 
3 . رب گوجه خارجی را به ادغام طولانی تر کرده و حدود 10-5 دقیقه تفت می دهیم . 
4 . رانها را به ماهیتابه افزوده و به نیز می زنیم تا مواد تماما جذب مرغ شود . 
5 . آب را باطن ماهیتابه ریخته، رمز آن را گذارده و می گذاریم 25-20 دقیقه بپزد . 
6 . آبلیمو،فلفل،سیر و گشنیز را به مخلوط افزوده ترکیب می کنیم . 
7 . غذا را در ظرف می کشیم و آن را تزئین کرده و به چهره گرم صرف می نمائیم . 

امید‌واریم با تنظیم این غذا خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید . 

نـوش 
جان

طرز تهیه بورک گوشت

از این که مقاله ها بخش آشپزی و غذایی ویکیوز را در بانک مقاله ها دنبال می کنید، از همراهی شما سپاسگزاریم و میکوشیم تا طرز تهیه غذاهای جالب و خوش مزه ای که از پخت آنان تجربه ی خیر و خوبی داشته باشید، را برایتان قرار دهیم . و امید‌وار‌یم که برایتان کاربردی و دارای فایده واقع شود . 


بورک نوعی پیراشکی گوشت میباشد که از غذاهای سنتی ترکیه محسوب می‌شود ، این خوراک قسمتی از غذاهای دربین الملل ترکیه محسوب می شود، این خوراک برای وعده ی شام، نهار و پیش خوراک هم فراوان مطلوب هست . بورک از غذاهای معروف ترکیه ای میباشد . بورک گوشت، لقمه ای از گوشت و سیب زمینی و جعفری هست که در خمیر ظرافت پیچیده گردیده می‌باشد . بورک گوشت خیلی سهل وآسان تنظیم می شود و با پخت آن در فر، غذای سلامت و کم چربی خواهید داشت . ولی امکان سرخ کردن بورک در روغن هم وجود داراست . بورک گوشت را می توانید به صورت لقمه های کوچک تهیه و تنظیم و به عنوان فینگرفود در میهمانیها سرو کنید، یا این که به عنوان شامی ساده و خوشمزه آن را مصرف نمایید . 



طرز تنظیم بورک گوشت: مقدمه سیب زمینی ها را آب پز فرمایید . پوست بکنید و آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند . خمیر های یوفکا را نیز از یخچال فریزر خارج نمایید و در صورتی‌که تا به حالا از آن بسته استفاده نکرده اید، شکاف کوچکی روی بسته بندی ایجاد فرمائید . 


پیاز را باطن پاره ای روغن سرخ فرمائید تا طلایی شود . بعد گوشت را به پیاز سرخ شده بیشتر نمائید . نمک و فلفل را هم بپاشید و ادغام فرمائید . هر تعدادی دقیقه یک بار ترکیب را هم بزنید تا وقتی که گوشت پخته شود . 


در این دوران سیب زمینی ها را که خنک شده اند، رنده فرمائید و وقتی گوشت مهیا شد سیب زمینی رنده گردیده را با آن مخلوط فرمایید و در انتها جعفری خرد گردیده را به بقیه مواد اضافه نمایید . مواد باطن بورک مهیا گردیده اند (قبل از ریختن روی خمیر، طاقت فرمایید مواد یه خرده خنک شوند) . حال، در ظرفی مستقل تخم مرغ و شیر را به نیکی نیز بزنید . 




بورک 

گوشت ترکیه ای 


تجهیزات فست فود

یک لایه خمیر یوفکا را که از موقعیت انجماد درآمده می باشد پهن نمایید و با مداد مو مخلوط تخم مرغ و شیر را روی خمیر بمالید تا خمیر مرطوب شود . 


سپس یک لایه دیگر روی آن پهن فرمائید و نظیر لایه اول مرطوب فرمائید و کمی از مواد را در اولِ خمیر بریزید، کناره های خمیر را کمی به درون تا نمائید تا مواد خارج نریزد . بعد خمیر را به فیس رول بپیچید . روی خمیر از مایع تخم مرغ مالیده و در صورت تمایل یه خرده کنجد روی آنها بپاشید . 


این 

مقاله را بخوانید : روش تنظیم کیک انجیر و ماست بورک ها را داخل داد میزد قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود . بورک گوشت شما فراهم میباشد می توانید آن را در ظرف مورد نظرتان بچینید و تزئین نمایید . 


مواد 

لازم بورک گوشت : خمیر 

یوفکا به میزان کافی 

سیب 

زمینی 3 عدد کوچک 

گوشت 

چرخ کرده 120 گرم 

جعفری 

خرد گردیده 3 قاشق غذاخوری 

تخم 

مرغ 1 عدد 

پیاز 

2 عدد 

شیر 

1/3 واحد اندازه گیری 

نمک 

و فلفل به میزان کافی 


که از تهیه و طبخ این غذای خوشمزه به کارگیری اضطراری را برده باشید واز سرو و مزه عالی آن در کنار دوستان خود فراوان لذت ببرید

آشنایی با علت خوردن پنیر و گردو با هم

خوردن پنیر می‌تواند باعث تحریک و تشدید برخی بیماری‌ها مانند صرع و سردرد شود.

به‌طور کلی، شیر و سایر محصولات لبنی پاستوریزه طی فرآیند تولید، حجم بالایی از چربی خود را از دست می‌دهند و گاهی افزودنی‌ها و نگهدارنده‌های مختلفی هم به آنها اضافه می‌شود. از این رو، معمولا طبع بیشتر لبنیات، سرد و تر است و مصرف آنها می‌تواند برخی مشکلات گوارشی مانند نفخ یا کولیت را به دنبال داشته باشد.

راه اندازی فست فود

پنیرها دو نوع تازه و کهنه دارند و طبع نوع تازه آنها، سرد و تر است اما پنیرهای کهنه، طبع گرم و خشکی دارند. با این حال برای هر دوی این پنیرها، مصلح‌های یکسانی در طب سنتی در نظر گرفته شده است. بهترین مصلح پنیر که از گذشته تاکنون بیشتر ما عادت به مصرف آن داریم، گردو است اما می‌توان از سبزی‌های معطر، آویشن، نعناع خشک و حتی عسل هم به‌عنوان تعدیل‌کننده طبع انواع پنیر استفاده کرد. معمولا ممنوعیت خوراکی برای همراه کردن مواد غذایی دیگر با پنیر در طب سنتی مطرح نیست اما خوردن پنیر می‌تواند باعث تحریک و تشدید برخی بیماری‌ها مانند صرع و سردرد شود. از این رو، افراد مبتلا به این بیماری‌ها باید درباره مصرف، نوع و میزان استفاده از پنیر با پزشک خود مشورت کنند.

هات داگ مَک و پنیر

مواد 

لازم برای 8 نفر: 

ماکارونی 

شکلی : دو پیمانه 

کره: 

دو قاشق طعام خوری 

آرد 

سفید: دو قاشق غذا خوری 

شیر: 

دو پیمانه 

پنیر چدار رنده شده: 1 .5 

پیمانه 

هات 

داگ: 8 عدد 

نان 

هات داگ : 8 عدد 

نان 

تست برشته: نصف پیمانه 

پودر 

چیلی: به اندازه حتمی ( اختیاری) 


شیوه 

تهیه 

بی داد می کرد 

را با حرارت 400 سکو فارنهایت روشن فرمایید صبر فرمایید تا گرم شود 

اسپاگتی را پخته و آبکش فرمایید . آن را کنار بگذارید . 

تجهیزات فست فود

یک قابلمه ی کوچک برداشته و کره را در ان بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود . 


آرد را به ان بیشتر کرده و حدو یک دقیقه بپزید . 


شیر را به طور یک جا بیش تر کرده و هم بزنید تا مایع غلیظ گردیده و حباب روی ان تشکیل شود . 


حالا پنیر چدار را بیش تر کرده و نیز بزنید .و 

در اخر ماکارونی را طولانی تر فرمائید و از روی حرارت بردارید و حوصله فرمائید تا خنک شود 

هات داگ را در یک ظرف مستطیل شکل داخل نان بگذارید و پاره ای از پاستا و پنیر را روی ان بریزید . 


و حالا روی تمام مواد نان تست برشته را بریزید . و در صورت رغبت نیز پودر چیلی بریزید . 


ظرف را داخل بیداد می کرد گذاشته و 10 دقیقه طاقت فرمائید تا مواد بپزند . 


باقی مانده پنیر را روی هر کدام از ساندویچ ها ریخته و سرو فرمائید . 

قهوه ساز سن مارکو

قهوه ساز سن مارکو : از پرکاربردترین دستگاه ها در امکانات کافی شاپ می‌باشد و برای صحیح کردن اشکال قهوه، اسپرسو و … می باشند . 

قهوه 
ساز سن مارکو این دستگاه با دقت به نیاز و تکنولوژی های روز دنیا ساخته گردیده هست همچنین با توجه به ظاهر زیبای این دستگاه در پباده سازی کافی شاپ امروزی بسیار کاربردی می باشد . 

این مدل از قهوه ساز در رنگ های دودی، نقره، اطلسی، قرمز، نقره ای کروم و دودی کروم جانور می باشد . 

این فرآورده SanMarco ساخت ایتالیا می باشد .